Bine ai venit pe site-ul meu!

Marius Radasanu – fotograf profesionist din Suceava .

Cine sunt?

Din pasiunea de a cuprinde cu obiectivul camerei cele mai extraordinare imagini, am reusit sa dezvolt abilitati uimitoare in arta fotografica. In momentul acesta, ma descriu ca fiind un tanar pasionat de fotografie, un adult concentrat pe a le oferi clientilor cele mai indragite amintiri dintr-o viata intreaga.

Imi place sa creez povesti…. povesti pline de cuvinte, pline de gesturi si cel mai important, povesti in care personajele principale reusesc sa isi dezvaluie emotiile, lacrimile si dorintele pentru viitor. Cuvintele, fara ajutorul fotografiilor, nu ar fi la fel si nu ar putea sa redea stralucirea fiecarui cuplu, a fiecarei familii sau al fiecarui eveniment.

Cu ce ma ocup?

 Ofer emotii, amintiri si servicii de calitate

Aceste trei atuuri fac diferenta de la un eveniment la altul, de la ceea ce implica mai mult decat punerea in practica a meseriei de fotograf. De la rochie, buchet de flori, machiaj si pana la primul dans al mirilor reusesc sa transforme fiecare moment in ceva ce seamana cu un basm. Aceste momente raman intiparite in minte si in suflet pana la sfarsitul vietii.

Ce ma descrie ca pasionat in arta fotografica?

Am inceput prin a cauta cele mai minunate cadre cu miri, mirese si invitati, insa, acum am ajuns sa caut povestea nuntii tale, istoria botezului celui mic sau acordul perfect dintre muzica si fotografii la orice alt eveniment major din viata. Povestea de nunta se completeaza perfect cu povestea de a transpune in imagini digitale, filme si albume foto ceea ce pasii calauzesc cu fiecare secunda din viata: amintirile.

Imi place sa le ofer clientilor mei amintiri si clipe de neuitat, la care sa ia parte si nepotii, peste ani si ani, ceea ce inseamna ca progresez si imi dezvolt abilitatile cu fiecare implicare, caracterizat de cunostinte optime in cadre pefecte, tehnici si reguli de fotografiere.

Misiunea mea este sa creez o capodopera vizuala cu ajutorul aparatelor de fotografiat, incat ceea ce face diferenta dintre o fotografie buna si una uimitoare sa fie acordul armonios dintre eleganta si simt artistic, totul amestecat omogen cu creativitatea si imaginatia artistica. Abordez cu atentie orice cadru, orice subiect si moment deosebit, incat imaginile sa devina mai apoi cele mai mai bune prietene ce vor sta marturie iubirii si emotiilor reale resimtite de fiecare in parte.

Acum, fotografierea a ajuns sa depaseasca propria inspiratie si pasiune, ce s-a transformat treptat intr-o suita de epitete moderne, ce par a dansa impreuna cu ai mei clienti cu fiecare eveniment monden: amintire, simtire, cunoastere, perseverenta si maiestrie. Aceste cuvinte pun bazele perfecte unei sesiuni inedite de fotografii. Pentru cel mai bun fotograf din orasul tau este cazul sa iei aminte la aceste cuvinte ce iti vor descrie pe viitor emotiile regasite in propriile albume fotografice.

Pun accent pe detalii si calitate

Imi place sa am increderea si siguranta clientilor mei, care imi devin prieteni. Pentru mine, fiecare sedinta foto mi-a adus prieteni. Acum, detaliile sunt cele care fac diferenta, de aceea, accept oricand provocarile primite in materie de fotografii, pentru ca profesionalismul ce ma caracterizeaza ma ajuta sa indeplinesc cele mai exigente detalii si dorinte ale celor cu care colaborez.

Sunt deschis la noi perspective pentru ca imi place sa fiu acel fotograf profesionist din Suceava pe care si tu ti l-ai dori pentru captarea evenimentelor importante din viata ta.

Viata este frumoasa … captata cu aparatul foto

In anii pe care i-am investit in fotografiere am invatat sa absorb orice este important in jur, orice detaliu de la floarea din piept a mirelui si pana la ultima suvita rebela a miresei, pentru ca de cele mai multe ori aceste detalii fac diferenta. Orice captez cu obiectivul meu devine o aventura in lumea exuberanta a artei fotografice; orice cuplu, orice subiect prins in imagini unice m-a ajutat sa inteleg ca in aceasta lume zambetele si emotiile conteaza cel mai mult.

De aceea, cu ajutorul aparatelor de fotografiat profesionale reusesc sa captez ceea ce iti vei dori sa revezi peste ani si ani. Fotografia a devenit alegerea optima pentru fiecare dintre noi de a ne explora personalitatea, iar eu iti pot oferi de fiecare data cea mai avansata calitate, transpunere de cadre si zambete inocente furate.

Fotografiile pe care le primesti ca urmare a contractarii serviciilor mele nu isi vor pierde niciodata din valoare, iar cel mai important pentru tine este sa te bucuri de bucurii, emotii, agitatie, liniste sau sentimente retraite cu fiecare vizualizare a albumului foto.

Eu incerc sa surprind episoade din viata ta intr-un mod cat mai creativ, dar si distractiv. Este ceea ce ma caracterizeaza ca si fotograf profesionist, fotograf de nunta sau fotograf de evenimente. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma.

Nume *

Email *

Mesaj *